Min yogareise startet for nesten to år siden. Til tross for at jeg siden barneskolen har hatt en annerledes jentedrøm om å bli yogalærer, hadde jeg aldri trodd at min første yogatime skulle legge grunnlaget for noe som senere skulle bli til min aller største lidenskap og styrke i livet. Allerede høsten 2017 hoppet jeg i det og tok jeg min første 200 timers yogautdannelse gjennom YogaAlliance. Senere har jeg også tatt en 50 timers utdannelse i yin-yoga gjennom HiYoga, samt en 100 timers utdannelse i emosjonell yoga gjennom Just Breathe Movement. Til tross for alt hva disse utdannelsene har gitt meg av kunnskap og utvikling, har de mest av alt vært en støtte og mine viktigste verktøy på veien mot å bli frisk, levende. Gjennom yogaen har jeg funnet tilbake pusten og tilstedeværelsen, noe som igjen har gjort at jeg sakte men sikkert også finner tilbake til gleden over livet og troen på meg selv.

Yoga handler om så mye mer enn å kunne innta krevende positurer. Det er et indre arbeid som krever disiplin, åpenhet og bevissthet. Når jeg møter på matten, møter jeg opp for meg selv. For meg er yoga en filosofi omhandlende selve livet og måten vi håndterer det på, en filosofi basert på ærlighet og kjærlighet. Dette gjenspeiles også i min undervisning som tar utgangspunkt i alt fra pust, tankemønster, bevissthetsgjøring og bevegelse. Gjennom pust og bevissthet møter vi oss selv, på godt og på vondt. Vi åpner opp for å dykke dypere, få en større selvinnsikt og derfra også komme til forståelsen av at vi bestandig har et valg; et valg om å handle fra hjertet. Når vi jobber helhetlig og med alle aspekter av et menneske, skaper vi ogsår en helhetlig utvikling; en balanse og harmoni mellom kropp, sjel og sinn.

Jeg underviser jeg foreløpig mest kursbaserte klasser i emosjonell yoga. Mer info om disse kursene finner du på min facebookside eller ved å kontakte meg på mail.

Tilbakemeldinger fra tidligere kursdeltakere:

Jeg trodde jeg egentlig var ganske flink til å sette pris på selve øyeblikket - frem til dette kurset. Her lærte jeg gjennom de ulike pusteteknikkene og enkle stillingene jeg ble introdusert for, å bli mer bevisst. Bevisst angående hvordan verden utspiller seg rundt meg, samtidig som jeg er oppmerksom på følelsene som oppstår på innsiden. Denne bevisstheten er ikke noe som kommer av seg selv; for å oppnå dette må du være villig til å jobbe med deg selv og være åpen for å kjenne etter og faktisk lytte til kroppen din. Likevel er ikke dette en reise du gjennomfører alene - Benedicte er et fantastisk menneske som utvilsomt skaper en virkelig trygg atmosfære å slippe seg løs i. Uavhengig av om en slik bevissthet er et mål for deg, eller om du faktisk klarer å slippe deg selv helt løs, er dette kurset absolutt en avslappende opplevelse; rett og slett en pustepause i hverdagen!
- Jente(21)


Yogakurset ble for meg en ny erfaring med yoga. Her var fokuset på indre opplevelser og komme i kontakt med egen kropp og følelser, som ofte blir glemt i ellers stressende hverdag. På kurset var den en god atmosfære hvor man følte seg sett, trygg og ivaretatt. Med en varm og beroligende stemme guidet Benedicte oss gjennom ulike øvelser. Selv opplevde jeg å komme i kontakt med indre følelser på en ny måte og hvordan jeg kan romme både gode og dårlige følelser. Gjennom kurset har jeg lært nye metoder å slappe av på og hente energi. Hver kursdag gikk jeg ut rommet med mer energi, indre ro og aksept for meg selv. Jeg tror alle vill ha nytte av kurset!
- Jente(23)


Jeg hadde aldri vært med på noe liknende før jeg meldte meg på dette kurset, og må si jeg var relativt spent før første dag - som jeg personlig synes var den beste. Det var noe med roen man opplevde etter to timer i stillhet, et fokus i etterkant som jeg ikke hadde kjent på før. I løpet av fire uker er man igjennom ulike temaer som ofte får lite oppmerksomhet i en hektisk hverdag, som både har negative og positive sider ved å nøste opp i. Personlig synes jeg selve atmosfæren var noe av det mest unike med kurset - det litt fraværende samværet med andre mennesker, et behagelig belyst studio, og ikke minst den avslappende stemmen til instruktøren. Anbefales til alle som ønsker å begi seg ut på en reise innvendig for å oppnå større ro og klarhet i kropp og sinn. 
- Jente(21)


Jeg følte en tyngde over meg gjennom hele dagen og følte både stress og nervøsitet, spesielt før yogaen. Det føltes som yogatimen var akkurat det systemet mitt trengte. Så mye i meg som fikk tillatelse til å gi slipp, og etter timen følte jeg at så mye inni meg var satt i bevegelse. Alt mulig som kom opp for å prosesseres. Nå føler jeg meg så mye lettere, leken og mye mer tilstede i meg selv. Tusen, tusen takk.
- Gutt(23)