AromaTouch Behandling 

De fleste møter stressende faktorer i hverdagen, både fra deres indre og ytre miljø, som har negative virkninger for deres generelle helse og velvære. Disse negative forstyrrelsene forårsaker ubalanser i homeostasen, den naturlige balansen i kroppens systemer og helse. Aroma Touch jobber for å gjenopprette homeostase og minimere effekten av det ytre og indre stresset. Behandlingen arbeider på disse 4 områdene: Stress, immunsystemet, inflammasjon og homeostase

Hvordan fungerer behandlingen?
AromaTouch er en teknikk hvor behandleren stryker 100% rene eteriske oljer av høy kvalitet inn i huden på klientens rygg, nakke, øre og under føttene. Det er en veldig forsiktig og rolig massasjeform med lette strykninger som har en positiv effekt på stress, immunsystemet og inflammasjon. Målet er at man er avslappet og avbalansert etter endt behandling. 

Behandling og oljevalg er likt for alle, men det er en ny personlig opplevelse hver gang.

En AromaTouch behandling er en rolig massasjeform som går inn og motvirker negative ladninger i kropp og sinn. Den løfter humøret og beroliger klienten så stressymptomer mm. kan avta. Virkningen av AromaTouch er både fysisk, emosjonell, mental og spirituell.

Tilstander jeg ofte behandler:

  • Stress

  • Svakheter i immunforsvaret

  • Inflammasjon / betennelse i kroppen

  • Smerter

  • Slitenhet

  • Anspenthet


Behandlingstid: 40 minutter
Behov varierer fra person til person. For vedlikehold av en sunn kropp anbefales 1 gang i måneden. Ved kroniske tilstander anbefales ukentlig behandling.